Nieuwe ondernemer in Nieuw-Buinen

Tuinbezitters in de driehoek Veendam, Assen en Emmen kunnen vanaf nu de hulp inroepen van Dé OnderhoudsHovenier. In Nieuw-Buinen, Drenthe, is hovenier Erik Ensing gestart als Dé OnderhoudsHovenier. Erik is een ervaren hovenier. Voor onderhoud- en renovatiewerkzaamheden in de tuin ben je bij hem aan het juiste adres. Erik is daarnaast gespecialiseerd in de begeleidingssnoei van kleine laanbomen, leibomen, fruitbomen en bemesting.

Erik Ensing uitgesneden

Begeleidingssnoei van laanbomen, loofbomen en fruitbomen begint in januari/februari. Snoei is al bij jonge loofbomen belangrijk om te zorgen voor een mooie kroon. Ook voorkomt goede snoei dat er op latere leeftijd takken in de knel komen. Fruitbomen worden nog wel eens vergeten bij het snoeien. Voor een goede oogst is het belangrijk dat fruitbomen niet te hoog in de kroon worden. Oude takken en takken die weinig vrucht geven worden weggehaald.

Bemesten van het gazon is belangrijk voordat het groei- en maaiseizoen begint, eind maart/ begin april. Het gazon wordt eerst geverticuteerd en belucht waarna bemesting plaatsvindt. Indien nodig wordt nagezaaid met graszaad. Het advies is om vervolgens in de zomerperiode de grasmaaier niet te laag af te stellen en deze bemesting in de herfst te herhalen.

Heb je een (dak- of stads)tuin en ben je op zoek naar een ervaren hovenier die jouw tuin aandacht geeft? Dan ben je bij Dé OnderhoudsHovenier aan het juiste adres. Of het nu gaat om snoeiwerkzaamheden, boomverzorging, andere vormen van tuinonderhoud of renovatie van een deel of van je volledige tuin: onze hoveniers zorgen ervoor dat je optimaal van je tuin kunt genieten.

Heb jij ook interesse om te starten als Dé OnderhoudsHovenier in jouw regio? Neem vrijblijven contact met ons op.

Bel: 085-303.84.43 of mail naar: info@de-onderhoudshovenier.nl.

We maken graag een afspraak om antwoord te geven op al je vragen!