Dé-Onderhouds- Hovenier: Specialist in Kunstgras!

Recent hebben de hoveniers van Dé-OnderhoudsHovenier een trainingsdag doorlopen bij de kunstgrasspecialist. Kennis is het sleutelwoord en daarom worden onze hoveniers regelmatig onderworpen aan een training om kwaliteit te kunnen leveren bij de klant. Onder begeleiding van de specialisten van HomeGrass in Oss, dé totaalleverancier van kunstgras, zijn onze hoveniers weer volledig op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Is kunstgras ook iets voor u?

Hebt u een slechte grasmat of een lelijk dakterras of balkon? Dan is kunstgras wellicht dé oplossing. Kunstgras is een duurzaam en veelzijdig product dat niet alleen gebruikt wordt voor tuinen. Het wordt ook regelmatig toegepast bij sport- en speelvelden, openbare ruimten, scholen en recreatieterreinen. De HomeGrass Group levert kunstgras voor elke denkbare toepassing.

Kunstgras kan ook gebruikt worden om op te vallen.

kunstgras paars

Trendy Grass is een opvallend en kleurrijk kunstgras met een eigentijdse look en feel. Door het op verrassende wijze toe te passen wordt een trendy, bijna kunstzinnige sfeer gecreëerd binnen of rondom een woning of bedrijfspand. Trendy Grass is veel meer dan een buitenkarpet. Het kan in elke gewenste maat of kleur geleverd worden. Daardoor leent het zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het staat hip langs het zwembad of onder de loungeset, speels in een kindvriendelijke tuin en eigenwijs op schuttingen, het dakterras of langs opritten. Het pimpen van een balkon kan in vrolijke kleuren. De mogelijkheden zijn legio en het effect groeit met iedere vorm van creativiteit!

Trendy Grass is niet alleen geschikt voor buiten. Ook voor het interieur kan het een ware oppepper zijn. Voor bedrijven biedt het een warme en kleurrijke aankleding van bijvoorbeeld een winkel, restaurant, hal, entree, conferentiezaal of op een beurs. Bovendien heeft het een positief effect op de akoestiek en het gevoel van comfort. Een prettige bijkomstigheid!

Trendy Grass is UV-resistent en waterdoorlatend, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het gekleurde kunstgras is duurzaam in gebruik en bovendien recyclebaar. Omdat het nauwelijks onderhoud vraagt is het niet alleen milieuvriendelijk, maar op de lange termijn ook een economisch voordelige toepassing.